Koronavirus

Koska koronavirustapausten määrä ikävä kyllä jatkaa kasvuaan olemme DB Marinassa ja D-marinissa tehneet muutoksia toimintaamme suojellaksemme asiakkaidemme, työntekijöidemme ja sidosryhmiimme kuuluvien terveyttä ja liiketoimintaa. Tällä varautumisella pyrimme turvaamaan liiketoiminnan jatkuvuuden ja kykymme palvella teitä mahdollisimman hyvin.

Otamme tilanteen vakavasti ja olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme. Haluamme pitää huolta siitä, että asiakkaamme saavat veneensä veteen sovitusti ja muut tilatut työt hoidettua. Meillä on edessämme yksi vuoden kiireisimmistä ajankohdista. Siksi olemme päättäneet, että toistaiseksi emme ota vastaan vierailuja telakalla. Seuraamme ja tiedotamme tilanteestä viikoittain. Ymmärrämme että, järjestelyt aiheuttavat hankaluuksia, mutta otamme käyttöön varotoimet koska seurannaisvaikutukset ovat merkittävästi suurempia. 

Veneisiin liittyvistä asioista laitamme vielä erillisen tiedotteen tämän viikon aikana. Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä info osoitteen kautta.