Taalintehtaan vierasvenesatama

N 60° 01,2’ E 22°30,6’

Taalintehtaan vierassatama sijaitsee Suomen suurimman saaren, Kemiönsaaren, eteläosassa vuoden 2016 kylässä Varsinais-Suomessa, Taalintehtaalla. Taalintehdas on rakentunut rautateollisuuden ympärille ja huokuu vielä tänäkin päivänä historiallisen kauniin vanhan ruukinmiljöön havinaa. Kaikki palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä vierasatamasta.

Muun muassa ruokakaupat, apteekki, Alko, ravintolat ja kahvilat, venetarvikeliike ja venetelakka, huoltoasema sekä sisustusliike palvelevat kesäisin. Taalintehtaan tori on täynnä elämää kesäkeskiviikkoisin ja -lauantaisin monien myyjien tarjotessa tuoreita tuotteitaan ja käsitöitään. Sekä vanhemmat että nuoremmat vieraamme arvostavat myöskin vierassataman läheisyydessä sijaitsevaa puistoa ja leikkipuistoa.

Taalintehtaan vierassatama tarjoaa kaiken mitä tarvitsette rentouttavan käynnin ajaksi – suojaisa satama, sauna, pesutupa, grillausmahdollisuus, jätehuolto, polkupyörien vuokraus sekä korkealaatuisten tuotteiden myynnin satamatoimistossa. Satamamaksuun kuuluu venepaikka, sähkö, vesi sekä aamu- että iltasauna. 


Tervetuloa viettämään viihtyisiä ja mukavia kesäpäiviä kanssamme Taalintehtaan vierassatamaan!